NOVOSTI

Gradsko vatrogasno natjecanje VZG Ivanec

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Ivanca, te uz domaćinstvo DVD-a Salinovec, na travnatom igralištu u Salinovcu održano je 24. natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Ivanca.

U četvrtak 22.06.2023. godine s početkom u 10 sati kod stare škole, a kasnije na nogometnom igralištu, održano je gradsko vatrogasno natjecanje.

U kategorijama djeca ženska, djeca muška, mladež ženska, mladež muška, ženska i muška “A”, te muška “B” ekipa natjecalo se 5 ekipa djece, 3 ekipe mladeži i 5 ekipa odraslih, ukupno preko 130 velikih i malih vatrogasaca-natjecatelja, članova pet Dobrovoljnih vatrogasnih društava – Ivanec, Margečan, Gačice, Radovan i Salinovec.

Nagrade najboljima uručili su predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Ivanca Zdenko Đuras i Ivan Putarek.

Obraćajući se nazočnim, malim i velikim, vatrogaskinjama i vatrogascima Zdenko Đuras je iskazao zahvalu svima koji su se odazvali na ovo natjecanje, a posebnu zahvalu uputio je domaćinima DVD-u Salinovec, čestitavši im 70. obljetnicu rada i djelovanja.

Izuzetno sam ponosan na sve vatrogaskinje i vatrogasce Vatrogasne zajednice Grada Ivanca, njihove obitelji, voditelje i sve uključene, što smo vatrogasno natjecanje oživjeli nakon stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa. Svima čestitam na zalaganju, te na ostvarenim rezultatima.“, dodao je Đuras.