ČLANICE

DVD IVANEC

DVD Ivanec je osnovan 1888. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te kao središnja vatrogasna postrojba djeluje na cijelom administrativnom području grada Ivanca.

DVD BEDENEC

DVD Bedenec je osnovan 2003. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te spada pod ostale vatrogasne postrojbe. Djeluje na području naselja Bedenec.

DVD MARGEČAN

DVD Margečan je osnovan 1955. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te spada pod ostale vatrogasne postrojbe. Djeluje na području naselja Margečan, Seljanec, Osečka i Željeznica.

DVD RADOVAN

DVD Radovan je osnovan 1952. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te spada pod ostale vatrogasne postrojbe. Djeluje na području naselja Radovan, Pece, Lovrečan i Škriljevec.

DVD GAČICE

DVD Gačice je osnovano 1955. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te spada pod ostale vatrogasne postrojbe. Djeluje na području naselja Gačice, Lukavec i Cerje Tužno.

DVD SALINOVEC

DVD Salinovec je osnovan 1953. godine. U sastavu je Vatrogasne zajednice grada Ivanca, te spada pod ostale vatrogasne postrojbe. Djeluje na području naselja Salinovec, Stažnjevec, Ivanečki Vrhovec i Ivanečka Željeznica.

PODRUČJE DJELOVANJA